Планинарски дом Големо Езеро – Пелистер

Планинарски дом Големо Езеро – Пелистер Планинарско Спортскиот Клуб “Пелистер  поседува и одржува два планинарски домови во рамките на Националниот Парк Пелистер – Големо Езеро и Копанки. Големо Езеро 2218 м.н.в. Кога зборуваме за нас, мора да напомениме дека сите Read More …

Ски санки – Зимска Авантура

Авантура со снежни мотори (ски санки) во Националниот парк Пелистер. Истражувајте широк спектар на терени, почнувајќи од густи борови дрва до широк отворен дел. Уживајте во природната убавина на Националниот парк Пелистер и со сите негови снежни убавини на моторна Read More …