Grossglockner 3798m, 08.09.2017

Време на реализација: 05.09.2017 – 09.09.2017 Учесници: ПСК ПЕЛИСТЕР – Игор Радичоски, Петар Нолев, Влатко Крбалевски, Илинка Ристевска, Зоран Балуловски Искачувањето го направиме по повод  денот на независноста на Р.Македонија –  8ми Септеври. Акцијата започна на 05.09 во доцните часови, Read More …