Авантура со снежни мотори (ски санки) во Националниот парк Пелистер. Истражувајте широк спектар на терени, почнувајќи од густи борови дрва до широк отворен дел.
Уживајте во природната убавина на Националниот парк Пелистер и со сите негови снежни убавини на моторна санка снег. Пронајдете мир или побарајте авантура низ снежните патеки што ве водат низ шумата и уживајте во прекрасениот поглед на Преспанското Езеро на снежната долина на планината Баба.

Written by 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.