Mаунтаин Солушн - Планинарски водичи и спасувачи

ДОЈДЕТЕ КАКО КЛИЕНТ-ЗАМИНЕТЕ КАКО ПРИЈАТЕЛ

Маунтаин Солушн е регистрирана компанија која дава услуги од областа на планинарски водичи и спасувачки услуги низ планините на Република Македонија. Зад нас се многу години на планинарско искуство и илјадници задоволни клиенти од целиот свет. Нашиот тим, сите ние, имаме пасија за планините и имаме решителност во намерата да ја споделиме таа пасија со сите други и имаме посветеност да го пренесеме нашето големо планинарско искуство до секоја индивидуа во нивната намера да ги постигнат своите цели на планина. Наша цел е да се осигураме дека вашето искуство со некоја од нашите Маунтаин Солушн понуди ќе ги задоволи вашите очекувања од нас. Во нашите понуди ќе најдете понуди за мали групи на клиенти со пропорционален сооднос на планинарски водич,познавач на локалните прилики и безрезервен пристап кон сите наши клиенти како да се специјални. Придружете ни се во планините и откријте зошто Маунтаин Солушн ги поставува стандардите во водењето планински тури во нашата убава планинска земја.

Запознајте го нашиот тим

Петар Нолев

Менаџер

Влатко Крбалевски

Видич

Симе Алушевски

Водич

Томас Фердинанди

Водич

Владимир Јанакиески

Водич

Игор Радичоски

Водич

Павлина Василевска

Водич

Climbing or skiing with a Mountain Guide gives you peace of mind, knowing that you have chosen the best. The best person for you today, and who can go wherever your ambitions take you in the future.