MOUNTAIN SOLUTION

ADVENTURE TOURISM

Fill more adventure in your life.

Авантуристички туризам во Македонија

Авантуристичкото патување е активност за слободно време што се одвива во необична, егзотична, оддалечена или пуста дестинација, вклучувајќи некаква форма на неконвенционални средства за превоз и има тенденција да биде поврзана со ниско или високо ниво на активност. Mountain Solution нуди вид на туризам во кој туристите прават некои авантуристички активности како што се Кањонинг, Џип Сафари, Планинско искачување …

 • ПЕЛИСТЕР 4x4 Off Road

  ЏИП САФАРИ

 • МАРИОВО 4x4 Off Road

  ЏИП САФАРИ

 • I Светска Војна - Историски Тури

  ЏИП САФАРИ

 • Големо Езеро - Пелистер

  ПЛАНИНАРЕЊЕ

 • Врв ПЕЛИСТЕР

  ПЛАНИНАРЕЊЕ

 • Национален Парк Пелистер

  ПЛАНИНАРЕЊЕ