НП Инфоцентар – Палиснопје – Копанки – хотел Молика – НП Инфоцентар

  • Времетраење: 4-6 часа со одмор
  • Појдовна точка: Инфоцентар на НП Пелистер, 1350 м.н.в.
  • Највисока точка: Видиковец, 2000м.н.в.
  • Опрема: Стандардна планинарска, водоотпорни чевли и јакна (пожелно)
  • Тип на Патека: Во еден правец-кружна
  • Тежина на патеката: Средна
  • Други опции: Можно слегување  во село Магарево по една од повеќето патеки  во таа област или посета на Јоргов Камен, Црвени Стени.

  Фото галерија: Планинарски тури

« 1 на 4 »

Save

Written by 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.