Ниже Поле – Дебел Рид – Големо Езеро (2218мнв)

  • Времетраење: 4-5 часа со одмор.
  • Почетна точка: село Ниже Поле 1000 мнв.
  • Највисока точка: Ледничко езеро – Големо Езеро 2218 мнв.
  • Висинска разлика мин:1131 метри макс: 2216 метри
  • Должина на патеката: 6 км.
  • Угорнина: 1040 метри  Удолнина: 19 метри
  • Опрема: Професионална за зимски услови
  • Тип: во еден правец
  • Тежина: тешка
  • Други опции: Преспивање во планинарскиот дом на Големо Езеро и продолжување наредниот ден.

Галерија – Ски тури

« 1 на 2 »

Save

Written by 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.