3. Магарево – Јоргов Камен – Копанки – Молика – Магарево

Времетраење: 6-8 часа со одмор

Појдовна точка: село Магарево, 1000 м.н.в.

Највисока точка: Јоргов Камен , 1744м.н.в.

Опрема: Стандардна планинарска, водоотпорни чевли и јакна (пожелно)

Тип на Патека: Во еден правец -кружна

Тежина на патеката: Лесна и средна

Други опции: Дополнително планинарење од 30 мин, до областа Црвени Стени, 1800 м.н.в.

« на 4 »

Save