Македонските планини забелеа… Иако снегот не е за скијање, Баба планина изгледа прекрасно. Топло ви препорачуваме, кога ќе бидете во можност задолжително да го посетите Националниот Парк Пелистер и Големо езеро 2218мнв.

    

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *