Првиот снег на Големо Езеро 2017

Македонските планини забелеа… Иако снегот не е за скијање, Баба планина изгледа прекрасно. Топло ви препорачуваме, кога ќе бидете во можност задолжително да го посетите Националниот Парк Пелистер и Големо езеро 2218мнв.